Connect
Cmf X Men's Memory Foam Athletic Swiss Lite K Running Shoes Tubes OPXikZuT

Glad och charmig 10-årig flicka söker personlig assistent

Salomon Running Footwear Sale ShoesBootsHikingamp; Au uFl1cTK3J

Personlig assistent

Här har vi en glad, nyfiken, aktiv och viljestark flicka som bor med sina föräldrar på landet nära Kinna. Hon gillar att bada och rida, vill gunga och leka som vilken 10-åring som helst.

Flickan har Cerebral Pares med omfattande rörelsesvårigheter, samt diagnosen EP och lindrig utvecklingsstörning. Hon använder sig av alternativ och kompletterande kommunikation då hon inte kan prata. Flickan behöver hjälp med vardagliga behov som mat, hygien, påklädning samt träning av olika slag.

Hon har olika aktiviteter så som bad och ridning men behöver även stöd i sin lek. Du följer också med på olika utflykter och besök på habilitering, ortopedtekniska, hjälpmedelscentral. Det finns en del hjälpmedel så som t.ex. taklyft, stå- och gåhjälpmedel, specialanpassade stolar. Självklart får man ingående bredvidgång.

Störst vikt kommer att läggas vid personkemin och att ni trivs med varandra.

Assistenten vi söker kan ta egna initiativ, är lyhörd och ansvarstagande. Det är en fördel om du har en pedagogisk utbildning som exempelvis barnskötare eller förskollärare, inom vård och omsorg eller barn och fritid, men det är inget krav. Det är meriterande med hästvana. Känner du dig träffad så tveka inte med din ansökan.
I dagsläget behöver vi en vikarie som kan täcka upp vid sjukdom eller ledighet. Mer tid kan bli aktuellt framöver. Det förekommer övernattning på korttidsboende ungefär en gång per månad.

Vill du arbeta som personlig assistent för ett barn så är du välkommen med en ansökan.

Galaxy Mt590 Running Balance Shoes Trail Female New V4 Womens drCsQth

Det krävs ett utdrag från belastningsregistret, ansök gärna om det omgående då det tar ca. två veckor att få det. Kuvertet ska inte öppnas utan lämnas till Lystra innan anställningens start.

Skicka ansökan

Eller vet du någon som skulle passa ännu bättre? Berätta för dem.

Cmf X Men's Memory Foam Athletic Swiss Lite K Running Shoes Tubes OPXikZuT

Shoe Balance Best New Off Marathon 62Fouillet QrdhstC

Yrkeskategori

Cmf X Men's Memory Foam Athletic Swiss Lite K Running Shoes Tubes OPXikZuT
Guarantee Dick's Brooks At WomenBest For Running Shoes Price tdhrQCxs
Cmf X Men's Memory Foam Athletic Swiss Lite K Running Shoes Tubes OPXikZuT

Arbetsplats & kultur

Hos oss finns inga ”vanliga” assistanser eller ”vanliga” assistenter. Vi vet att varje individ är unik och tycker att personlig assistans ska vara just personlig. Det innebär att det inte finns någon standardmall för hur vi vill att assistent ska vara eller vilken bakgrund hen ska ha – varje enskild assistans kräver unika egenskaper och kompetenser.

Men det finns saker som vi kräver av alla som arbetar hos oss. Vi vill att du delar vår värdering om allas lika värde. Att du förstår hur viktig din roll som assistent är och vilket ansvar du har. Att du vill vara med och skapa en kultur där vi respekterar varandra och skapar trygghet genom att alltid prata med varandra, inte om varandra.

Vi tycker att alla, oavsett funktionsnedsättning, har rätt att leva. Inte bara överleva. Delar du den synen, då är du varmt välkommen till oss!

Crossover Used Co Trail Running Op 2 0 Gtx La ShoesRei Sportiva FcK1Jl

Jobbar du redan på Lystra personlig assistans?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!Cmf X Men's Memory Foam Athletic Swiss Lite K Running Shoes Tubes OPXikZuT

email
@lystraassistans.se
  • Cmf X Men's Memory Foam Athletic Swiss Lite K Running Shoes Tubes OPXikZuT
  • Cmf X Men's Memory Foam Athletic Swiss Lite K Running Shoes Tubes OPXikZuT

Rekryteringsverktyg från Teamtailor